25.10.11

NEWS!

Big big BIG NEWS!

Som ni såg har vi finbesök från Sveriges sydligaste del! En jättemysig tjej, som hedrar oss med ett besök!
Hon kommer dessvärre bara stanna t.o.m. torsdag så passa på att komma förbi och hälsa henne välkommen!

Veckan i övrigt är jätterörig! En åker, någon kommer, en annan byter med en tredje och sen kommer tillbaks. Men jag vet att Sadie, Jane Dora och Sarah kommer finnas här under veckan. 

Till NYHETEN!
Idag har jag haft besök av en tjej. Hon var här i fredags och undrade om hon fick börja dansa. Absolut sa jag, men återkom när du funderat, sovit, (d.v.s är nykter.)
Och det gjorde hon, på lördagen. Men då var ju inte jag där. Så det första jag gjorde ....efter utvecklingssamtalet med Vanheden..... igår var att ringa henne och kolla ifall hon fortfarande var intresserad, så idag kom hon hit och hälsade på.
Och oj oj oj oj oj oj vilket fantastiskt tillskott hon kommer bli! Så håll ögonen öppna för framöver kommer RAVEN! 

Om jag skulle ta några citat från i helgen också när jag ändå håller på.

"Nä, nu tycker jag inte om er längre, jag tänker inte ligga med er utan jag går till rummet med milfarna i."
Killen i mössan går in i ett tomt privatrum.

                "Alla i Karlstad är så jävla kåta! Varför är alla så jävla kåta i den här stan?                                                  Jag tänker i alla fall inte ligga med er"

Over and out,
peace Dixi Sparxx**

Hellu!

Hejsan killar!

Är här på klubben för första gången i veckan. Ska bli jättekul. Har jobbat nere i Skåne och i Danmark innan. Så kom in och festa vettja ;)
Xoxo
Jeanine

22.10.11

Barpersonal!

Riktigt roligt var det faktiskt att stå där bakom baren. Kände mig dock lite utanför faktiskt, som en bakgrund till de självlysande sexiga stripporna, en statist bakom aktörerna. Det är ju roligare att vara en i laget lixom!

Men det var ju första gången. Första gången är ju alltid lite läskig och spännande!

Hur tycker ni tjejerna är på uppdateringsfronten då? Sköter de sig? Jag kanske inte är helt kass ändå? För de har haft tillgång till bloggen sen i torsdags, och det är fyra tjejer! Mmmhmmm.....

Peace, Dixi Sparxx*

20.10.11

Ja, ja, ja...

Gnäll på du Anonym om du mår bättre av det! Tänker att jag ska skriva något flera gånger per dag, men så kommer livet i vägen tyvärr.
Plus att jag är ju så sällan där, så jag har varken skvaller eller information att bidra med tyvärr.

Om du vill prata om detta kan du boka tid på fredag, kommer finnas på plats från ca 21.00.


Men eftersom jag är en problemlösare av rang och vill lösa detta med en dåligt uppdaterad blogg, (för er som inte vågar gå dit och titta själv, utan hellre sitter tryggt hemma framför datorn.) Har jag iallafall kommit på värsta bästa grejen!

Så snart kommer alla tjejer ha möjlighet att skriva små fyndiga inlägg!

Ska bara fixa en grej, ringa ett samtal och sen är det bara för dem att skriva så mycket det orkar!

Varsågoda! 
Over and out,
XoXo Dixi Sparxx*

7.10.11

Jag tror...

att tapeterna inte kommer komma upp i dag heller...

Over and out- Dixi Sparxx.

Hell yeah!


Sadie McXena sa...

Heeeej allihop!! Tänkte bara uppdatera lite om denna helgen då det blir ett riktigt DREAMTEAM på Maxim!! Jag och bäst bäst bästa JANNA är här men dessutom kommer det en ny tjej som nog faaan slår oss båda två tillsammans: Lucy, min underbara tjej kompis från Stockholm kommer och dansar och hänger med oss för första gången i Karlstad! Och jag säger bara: Om ni tycker att jag dansar bra så förklarar jag det så här: I learned from The Master!! Och The Master LUCY kommer vara här med oss och med er både fredag och lördag! Come join the freakshow!!! xxx 

1.10.11

Och så blev det lördag...

Nu finns det ett nummer att ringa igen för de som är nyfikna eller pratsjuka. Lina sitter redo att ta emot era samtal!

Ny undersökning på plats och förhoppningsvis så är det fler som röstar än vad det är kommentarer. Ja, gnäll... gnäll... gnäll....

Snart kommer jag få bilder på tjejerna som finns här på klubben. Då kommer man alltså att få en liten glimt av vilka fantastiska tjejer som verkligen finns här i källaren.

Jag har ju hört att det går rykten om att det bara sitter sura gamla kärringar här. Detta är ju faktiskt inte ens lite sant! Men jag vet att många faktiskt tror att det är så, och det är ju tråkigt.


Den enda gamla, dammiga, surkärring som finns här är ju faktiskt jag!

Over and out!