17.8.11

Viktig information!

Hörde av överbefälhavaren att Maxim tyvärr är stängt ett tag framöver, något om någon vattenläcka tror jag mig minnas. Men jag tror att han antagligen har tagit med sig alla strippor hem till sig och att de ligger i en naken, svettig, ångande ormgrop och dricker te, käkar popcorn och ser på Hitta Nemo!!!
Snopet för oss andra men vad ska man göra?

Kommer uppdatera er så fort jag hör något. För just nu vet jag lika mycket som er. Men vilket ypperligt tillfälle det blev för en roadtrip! Än så länge inga nya skor, men jag är en mycket stolt nybliven ägare till en mjuk, mysig mjukisdress som är gul och lite annat smått och gott!
Det verkar även vara så att jag eventuellt råkat stjäla en flaska jordgubbssaft från damen som var bakom mig i kön på Maxi! Läser du detta så ska du veta att det verkligen inte var meningen! Jag är ingen tjyv! Förlåt!

Xxx Dixi Sparxx*


Ps, det är snart någons födelsedag! Presenter och gåvor av olika slag kan skickas till adressen till vänster om man inte har möjlighet att lämna dem personligen! Ds.

9 kommentarer:

  1. Tja snygging!
    Gaaaah vad du är svår att nå !
    Ring mig så fort du ser detta, når dig ingenstans.
    Kram/Natacha

    SvaraRadera
  2. är det stängt ?!? hoppas du skojjar

    SvaraRadera
  3. Tjo
    Vad bra att skrev detta. Jag är på väg mot Karlstad men väntar med mina bokningar tills jag vet att Maxim har öppet. Tack o Kram

    SvaraRadera
  4. Inte så aktiv här? :)

    SvaraRadera
  5. ingen fara finns strippklubb i milano extasia tänkte berätta var som en catwalk inne tre brudar minst dansade hela tiden ca tjugofem strippor där väldigt snygga öl fem euro tio för öl till strippan hm stripporna väldigt närgångna för att inte tala om strippbåsen svettigt men maxim är bäst häls ce hagfors

    SvaraRadera
  6. Ingen ny information ? :S

    SvaraRadera
  7. åkte förbi maxim idag inga vvs bilar vad jag såg lyste i lamporna ute?????

    SvaraRadera
  8. Hej!?
    Varför fungerar inte telefonen, urkopplad? Finns annat nummer?
    Jag har åkt 10 mil två gånger till en stängd club. ...Tråkigt men billigt.
    Kram Surgubben!

    SvaraRadera