22.7.11

Torsdag, och jag har fått kassatjänst!

JAG HAR ALDRIG VARIT KASSATJEJ (...på riktigt...) FÖRUT!
Promotion or not?!? Who knows?! Enligt mig...NOT!
Detta är inte min grej... jag gillar att vara strippa, inte en stillasittande, datatrixande, telefonpratande, "hej-välkommen-här är din växel-vill du ha något att dricka-Amanda, är du snäll och följer med honom ner-jaha, är du på väg hem-vill du ha en taxi kanske-välkommen tillbaka"-person!!!
Tur att jag är rätt påhittig så jag kan hitta aktiviteter att sysselsätta mig med. Som fixa glödlampor, göra fina kaffebrickor och skrämma stripporna med vårat MAXIM spöke.
För av någon anledning så fungerar det bättre när stolar flyttar på sig själva och att de hör ljudet av att glas som krossas trots att de inte kan hitta några glasbitar, än när jag säger till dem.
Så tack lilla spöke som får tjejerna att göra det de ska!
Om någon nu tycker att detta låter enormt märkligt så får du helt enkelt komma hit och få lite bakgrundshistoria, för stället har ju funnits här i ca 40 år så det finns en hel del historia att höra.

Nog med svammel, helgen höll på att gå riktigt käpprätt åt skogen, avbokningar, knäoperationer, födelsedagsfirande och annat trams höll på att halvera maxims strippkår i helgen!
Men inget ont som inte för något gott med sig!
För detta innebär att det kommer dyka upp två helt rykande heta nya tjejer!
Den ena skulle kanske dyka upp under natten med bilder men hon har inte kommit hit än, hon skulle nämligen  ut på krogen, och detta kanske resulterade i efterfest istället. Det är ju lätt hänt!

Jaahapp, nu sitter jag här alldeles ensam igen.... Alla andra är nere i källaren och roar sig och jag kan inte vara med och leka... jag tycker ju också om att leeekaaaaa................ Och det regnar. Och det är en mygga här inne.

Oj nu blev jag distraherad igen. När de tar en ciggpaus därnerifrån så får ju jag en liten dos av mänsklig värme och lite socialt umgänge. MY GOD VAD JAG GNÄLLER! Ska sluta med det nu...


Nu ska jag avsluta detta inlägg för jag har hållt på med det nu i.. ja.. typ fyra timmar...

Tjejer i morgon:
Amanda
Adina
Emelie
..och en till...

XOXO Dixi

1 kommentar:

  1. De verkar va mysigt där uppe. Kanske kan va värt att ha vägarna förbi nån gång :)

    SvaraRadera